Life Coach képzés

Magánélet hatékonyabban!

A Life Coach képzésről

Mit csinál egy life coach?

A Life Coach az élet (elsősorban magánélet) minden területén felmerülő problémák megoldásában segíthet. Az ügyfelek általában akkor fordulnak Life Coach-hoz, ha úgy érzik, hogy a munkahelyükön nem becsülik meg őket eléggé, nem élvezik a munkájukat, nem találnak benne kihívást, motivációt. De akkor is, ha a családi vagy szerelmi életükben jutottak holtpontra. A Life coaching segít megoldani a munkahely és a magánélet egyensúlyának kérdését is, ami azért nagyon lényeges, mert sokaknak éppen az akadályozza a boldogságát, hogy nem találják az optimális egyensúlyt ebben a kérdésben.

 A Life Coach tehát a coaching folyamat kezdetén segít az ügyfelének, hogy pontosítsa céljait, és ismerje fel a célja elérését gátló nehézségeket. Miután tisztában vannak a problémával, a coach segít, hogy az ügyfele rájöjjön, mit kell tennie a továbbiakban, és min kell feltétlenül változtatnia ahhoz, hogy egyenesebben lépkedhessen a célja fele. Ezt megerősítik az ezután következő visszajelzések a coachtól, amelyek segítik az ügyfelet a kijelölt térben mozogni, és a céljáért küzdeni.

Ezért érdemes!

A teljes képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az EMCC által definiált coaching alapelveit, módszereit, szemléletmódját, a szükséges önismereti, kommunikációs, kérdezéstechnikai, konfliktuskezelési ismereteket, életvezetési gyakorlati módszereket, és megszerezzék azt a coaching elméleti szaktudást, amelyek segítségével képesek lesznek a life coaching folyamata során hozzásegíteni a klienst az egyéni, magánéleti nehézségek és problémák (pld. párkapcsolati, családi, munkahelyi témákban) megoldásához.

Célunk továbbá, hogy segítsük és támogassuk a nálunk végzett coach hallgatókat saját vállalkozásuk beindításában, az én márka építésében, hogy megtalálják a saját erősségeiknek megfelelő célcsoportot, sikeresen tudják használni az online és offline marketing eszközöket, hogy aztán kreativitásuknak, kitartásuknak köszönhetően felkészülten tudjanak elindulni a kitűzött céljuk felé.

Life Coach képzés - Budapest

Köszönjük érdeklődésed az engedélyezett Life Coach képzésünk (hivatalos megnevezés: Coaching folyamathoz illesztett kompetenciák fejlesztése - E-000378/2014/D019) iránt! Kérjük, add meg adataidat, és kollégánk eljuttatja számodra a részletes tudnivalókat.

LIFE COACH KÉPZÉS BUDAPESTEN
Időtartam: 2018. február 10. - június 09.
Helyszín: 1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.
Képzési csoport kódja (OSAP azonosító): 2018/LC-1

A képzés díja: 340 000 Ft/fő
Early Bird kedvezménnyel: 310 000 Ft/fő
Részletfizetésre van lehetőség.

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

Vista Verde Oktatási Központ NAIH reg.száma: NAIH-94040/2016 és NAIH-94041/2016

A képzés ütemezése és tematikája

Hogyan épül fel a EQA minősített coach képzés?

Business és Life coach képzésünk tematikáját az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze, összesen 150 órában:

 • 130 óra elmélet/gyakorlat
 • 10 óra Konzultáció és Mentoring program
 • 10 óra egyéni online felkészülés

Milyen Tanúsítványt kapnak végzett Coach hallgatóink?

Végzett coach hallgatóink, akik részt vesznek a 130+20 órás coach képzésen és sikeres írásbeli és szóbeli vizsgát tesznek, egy sorszámozott, EMCC pecséttel ellátott, és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet által is jóváhagyott Tanúsítványt kapnak. Ez a Tanúsítvány azt is igazolja, hogy olyan végzett Coachok, akik professzionális Coach-ként hazai és nemzetközi szinten is tevékenykedhet a szakmában, és van lehetőségük további, EMCC egyéni minősítések megszerzésére is, mint pl. az Európai Egyéni Akkreditáció (EIA) minősítés, a Vista Verde Oktatási Központ közreműködésével.

A Life coaching képzés során a résztvevők az alábbi témákkal ismerkedhetnek meg:

 • Önismeret, Én-kép, Érzelmi Intelligencia, empátia,
 • Személyiségtípusok, karakterek és jellemző tulajdonságok, coaching kompetenciák, motivációelmélet,
 • Kommunikációs ismeretek, testbeszéd, visszajelzés adás a coaching folyamatban,
 • Kérdezéstechnika, kérdezés típusok, aktív hallgatás és értő figyelem
 • Konfliktus- és stresszkezelési alapismeretek,
 • Időgazdálkodás és prioritási sorrend, munka és a magánélet egyensúlya,
 • Coaching alapfogalma, szereplői és folyamata, etikai alapelvek,
 • Coaching modellek, coaching típusai és határterületei,
 • Coaching eszközök és gyakorlat meghívott kliensekkel,
 • Coach mint vállalkozó, az etikus coaching vállalkozás elindítása és működtetése.

Miben fejlesztjük a résztvevőket?

A coaching alapokon túl (pl. önismeret, önreflexió, saját motivációs rendszer feltérképezése, asszertív kommunikáció, hatásos kérdezéstechnika, értő figyelem elsajátítása) a Life coaching képzésünk során megszerzett készségek alkalmassá teszik a résztvevőket, hogy az elsajátított coaching technikákat magabiztosan alkalmazzák a gyakorlatban is. A résztvevők a képzés során nagyszámú szimulált esetgyakorlat keretében ismerkedhetnek meg a life coaching folyamatával, hátterével, illetve a különböző alkalmazási területeivel.

A program során külön modulban oktatjuk a coach vállalkozás elindításához, az “én-márka”(self-branding) felépítéséhez szükséges tudnivalókat.

Miért a Vista Verde Life Coaching képzése?

 • Engedélyezett felnőttképzési intézmény és képzési program
 • Piacképes szaktudás és módszertan
 • Széles elméleti és gyakorlati tudásanyag átadása
 • Több ezer óra coaching tapasztalattal rendelkező tréner csapat
 • Konzulensi támogatás és egyedülálló Mentor Coaching program
 • Nyomtatott és elektronikus jegyzetanyagok coaching eszközökkel, tesztekkel
 • Valódi és szimulált esetgyakorlatok
 • Tapasztalatcsere, képzés utáni programok, coaching esetmegbeszélések
 • Szakmai segítség az új vállalkozás elindításában

A VISTA VERDE AZ EMCC (EUROPEAN MENTORING AND COACHING COUNCIL) TAGJA

EMCC – (European Mentoring and Coaching Council) – Minőségbiztosítás a coachingban!

Az EMCC (Európai Mentoring és Coaching Szervezet) 25 éve meghatározó értékformáló szereplője a nemzetközi coach, mentoring és szupervízori szakmáknak. A szervezet ma közel 5.000 tagot számlál világszerte, globálisan elfogadott akkreditációs rendszere van, és Európát átfogó szakmai kutatásokat vezet. Európában a legnagyobb és legismertebb coach szervezet, 30 országban van jelen.

Az EMCC hivatalos nemzetközi honlapja: http://www. emccouncil.org/

 EMCC Magyarország

Az „EMCC Magyarország Egyesület” az Európai Mentoring és Coaching Szervezet magyarországi egyesülete. Az Egyesület célja, hasznosítva tagjainak széleskörű és sokrétű szaktudását, meghatározó szerepet betölteni a minőségi vezetési gyakorlat megvalósításában, az üzleti élet felsővezetőinek fejlesztésében és tevékenységével hozzájárulni a társadalom minél több tagjának jó-létéhez.

Az Egyesület támogatja a coaching mentoring ismertté válását, az ezzel kapcsolatos kutatásokat és módszertani fejlesztést. Célja a megegyezésen alapuló professzionális és etikai sztenderdek kialakítása, alkalmazása és elterjesztése. Célja továbbá teret adni a professzionális coaching és mentoring munka elterjedésének; támogatni a coachok szakmai fejlődését, az EMCC akkreditációs elvárások szerinti elköteleződését. Az EMCC kutatásaival választ kíván adni a szakmai és piaci igények mentén folytatott coaching és mentoring munka kihívásaira és népszerűsíteni kívánja annak hatékonyságát.

Az egyesület legfontosabb tulajdonsága, hogy befogadó. Kiket, miket is fogad be pontosan?

 • mindazokat, akik a coaching folyamatában érintettek: coachokat, mentorokat, vezetőket, HR-eseket, fejlesztőket, valamint a vezetéssel, szervezetfejlesztéssel és személyiségfejlesztéssel foglalkozó tudományok képviselőit
 • a különböző coaching és mentoring módszertanokat, megközelítésmódokat
 • a szolgáltatókat: coaching / mentoring cégeket, vállalkozókat

EMCC Magyarország weboldala: http://emcchu.org/

MIÉRT JÓ HOGY A VISTA VERDE AZ EMCC TAGJA?

A Vista Verde Oktatási Központ az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja.A Vista Verde Oktatási Központ, megfelelve az EMCC által támasztott minőségi követelményeknek, coach képzéseire elindította nemzetközi akkreditációját is, melynek eredménye képpen 2018-ban már minden, Vista Verde-nél végzett coach hallgatónk Európai Minőségi Díjas (EQA), „Practitioner” nemzetközi szintű képzést igazoló Tanúsítványt kap.

Hogyan épül fel a EQA minősített coach képzés?

Business és Life coach képzésünk tematikáját az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze, összesen 150 órában:

 • 130 óra elmélet/gyakorlat
 • 10 óra Konzultáció és Mentoring program
 • 10 óra egyéni online felkészülés

Kinek ajánljuk a képzést?

Mindazoknak, akiket érdekel a coaching, és munkájuk, magánéletük során szívesen alkalmaznák a módszer technikáit, eszközeit, a képzés során elsajátított kompetenciákat:

 • akik hivatásos, államilag elismert tanúsítvánnyal rendelkező coachokká szeretnének válni;
 • akik üzlettulajdonosok, vezetők, menedzserek és szeretnének a képzésünkön elsajátítható kompetenciákkal hatékonyabbá, eredményesebbé válni;
 • akik a jelenlegi munkájukhoz kapcsolódóan jól tudják használni a coaching ismetereket: pl. tanácsadók, mentorok, HR területen dolgozók, különböző segítő, gyógyító szakmákban dolgozók, rekreátorok.
 • akik ösztönösen „coach-olnak”, akikhez szívesen fordulnak buzdításért és szeretnék a motiválás módját, eszközeit tudatosan, szakszerűen alkalmazni, és akár kiegészítő bevételi forráshoz szeretnének jutni;
 • akik coachok, és szeretnének új módszerekkel és eszközökkel gazdagodva, tudásukat felfrissítve még jobbakká válni;
 • akik szeretnék önmagukat fejleszteni, magánéletüket, karrierjüket sikeresebbé tenni.

A jelentkezés feltételei

Kitöltött és aláírt jelentkezési lap visszaküldésével erősítheti meg a részvételi szándékát. A jelentkezéshez minimum középfokú végzettség (érettségi) szükséges, melynek másolati példányát a jelentkezéshez csatolni kell (elektronikus formátum esetén JPG, vagy PDF). Képzésünk nyílt csoportos képzés, mely a minimum létszám megléte esetén indul. A részvételi szándékokat a jelentkezések sorrendjében rögzítjük, maximum 15 főig tudunk csak jelentkezéseket fogadni.

A képzés időtartama és helyszíne

A BUDAPESTI képzés időtartama: 2018. 02. 10 – 06. 09.
A képzés helyszíne: Budapest, Vista Verde Oktatási Központ, 1085 Budapest József krt. 37-39.  4. em. 28. (51-es kapucsengő).

A képzés díja

A képzés díja: 340 000 Ft/fő

 • részletfizetésre van lehetőség

Life Coach képzés - Budapest

Köszönjük érdeklődésed az engedélyezett Life Coach képzésünk (hivatalos megnevezés: Coaching folyamathoz illesztett kompetenciák fejlesztése - E-000378/2014/D019) iránt! Kérjük, add meg adataidat, és kollégánk eljuttatja számodra a részletes tudnivalókat.

LIFE COACH KÉPZÉS BUDAPESTEN
Időtartam: 2018. február 10. - június 09.
Helyszín: 1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.
Képzési csoport kódja (OSAP azonosító): 2018/LC-1

A képzés díja: 340 000 Ft/fő
Early Bird kedvezménnyel: 310 000 Ft/fő
Részletfizetésre van lehetőség.

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

Vista Verde Oktatási Központ NAIH reg.száma: NAIH-94040/2016 és NAIH-94041/2016

Aktuális

Haladunk a korral? 2.rész

Az előző cikkünkben kiveséztük, hogy jelenleg hogy áll a házasság intézménye, most megvizsgáljuk, hogy a szinglikultúrának mi a múltja és milyen jövő várható. Vajon tényleg a szingliknek áll a világ?

Valóban haladunk a korral? 1.rész

A házasság intézménye merre halad? Vajon milyen kilátásaink vannak a jövőre nézve? Monogámia, normák, szabályok, erkölcs, csoportnyomás. Valóban haladunk a korral?

A képzés hivatalos megnevezése: Coaching folyamathoz illesztett kompetenciák fejlesztése

A képzés engedélyeztetési száma: E-000378/2014/D019

Szakmai felelős

Hevesi Mónika

Hevesi Mónika

Vállalati kommunikáció szakértő
+36 30 281 48 56
monikahevesi@vistaverde.hu

„Minden sikeres Vezető mögött áll egy coach”. Én is ebben hiszek, és ezt tapasztaltam meg az üzleti életben is.” Bővebben »

További információ:

info@vistaverde.hu

+36 70 321 18 69

További képzések:

Események