Élmény alapú szervezeti programok

Milyen szolgáltatást keresel?

Szolgáltatásainkról részletesebben

Cash Flow

Körbe vesznek minket a számok!

A környezeti hatások eredményeként üdvözölhetünk egy új IQ faktort, a pénzügyi IQ személyében! Jó hír, hogy mint minden IQ faktor, ez is fejleszthető, méghozzá élvezetes keretek között! Ez a Cash Flow nevű szimulációs játék, amelyet Robert Kiyosakinak köszönhetünk, és amelyben a

moderátor segítségével tét nélkül figyelhetjük meg a pénzügyi döntéseink következményeit.

Itt nincs „mi lett volna ha”, itt csak a „mi van ha” érvényesül, miközben nagyokat derülhetünk a többi játékossal karöltve.

I’m Pro

A csapatépítések új generációjával rukkoltunk elő!

Arra törekszünk, hogy a munkavállalók közötti harmonikus légkörön túl a munkafolyamatokat is fejlesszük azáltal, hogy kellemes élményeket társítva egy-egy feladathoz, pozitívabb attitűdöt alakítunk ki a résztvevőkben a munkavégzés iránt.

Az activity és egyéb más, akár televíziós, show-műsorokból merítve olyan közösségi játékra invitáljuk a résztvevőket, amelyben kreativitásukat, improvizációs készségeiket, együttműködésüket tehetik próbára.

Mi sem lehetne testre szabottabb annál, hogy szakembereink egy személyes konzultáció során, előre összeállított kérdések mentén haladva szerzik meg azokat az információkat, amelyeknek a birtokában egy egyéni játék tematikát hoznak létre a szervezeti kultúra elemeire, és a feladatokra alapozva.

Csapatépítő csataépítő

De most őszintén!

Elég utópisztikus az elképzelés hogy békés, feszültségmentes, barátságos hangulatú megbeszélések kísérjenek egy csoportos munkafolyamatot, nem? Nem csak hogy nem reális, de még csak nem is konstruktív, ugyanis a jól funkcionáló csoportoknak megvan a maguk dinamikája, amihez hozzátartozik a szerepek kialakulása, az érvek-ellenérvek felsorakoztatása, a viharzás szakasza, egyszóval olyan „állomások”, amik nélkül gyakorlatilag nem beszélhetünk a szó szoros értelemben vett csoportmunkáról.

A Vista Verde csapata abban segít, hogy gyakorlatain és játékos feladatin keresztül olyan csapatszellemet kovácsoljon, aminek eredményeként létre hozza azt a csoporttöbbletet, amelyben

“az egész több, mint a részek összessége” – idézve a Gestalt pszichológia hitvallását.

Aktuális

Változás vagy változtatás?

Nem mindegy! Egyik ugyanis előfeltétele a másiknak! Ha nem vagyunk képesek a szemléletmódbeli változásra, nem fogunk tudni változtatni sem!

További információ:

info@vistaverde.hu

+36 70 321 18 69

Rólunk mondták:

Táskai-Lenkei Margaréta, HR üzleti partner

“Személyzetfejlesztés területén megszerzett 16 éves szakmai tapasztalatom ideje alatt a magyarországi tréningpiac számos szereplőjét megrendelőként és résztvevőként is megismerhettem. A Vista Verde által szervezett mediációs képzés dr. Juhász Éva vezetésével professzionális színvonalú, megkockáztatom, világszinten is megállja a helyét. Nem csak azok számára ad lehetőséget személyes készségeik fejlesztésére és magas szintű szakmai tudást elsajátítására akik valóban mediátorként kívánják folytatni a pályafutásukat, hanem azok számára is kézzel fogható eszközrendszert és szemléletet ad, akik más szakmákban emberekkel foglalkoznak akár szakértőként, akár vezetőként. A Vista Verde nagyszerű környezettel és szervezéssel tette fel az i-re a pontot. Szívből köszönöm!”

 

Események