Élmény alapú szervezeti programok

Milyen szolgáltatást keresel?

Szolgáltatásainkról részletesebben

Cash Flow

Körbe vesznek minket a számok!

A környezeti hatások eredményeként üdvözölhetünk egy új IQ faktort, a pénzügyi IQ személyében! Jó hír, hogy mint minden IQ faktor, ez is fejleszthető, méghozzá élvezetes keretek között! Ez a Cash Flow nevű szimulációs játék, amelyet Robert Kiyosakinak köszönhetünk, és amelyben a

moderátor segítségével tét nélkül figyelhetjük meg a pénzügyi döntéseink következményeit.

Itt nincs „mi lett volna ha”, itt csak a „mi van ha” érvényesül, miközben nagyokat derülhetünk a többi játékossal karöltve.

I’m Pro

A csapatépítések új generációjával rukkoltunk elő!

Arra törekszünk, hogy a munkavállalók közötti harmonikus légkörön túl a munkafolyamatokat is fejlesszük azáltal, hogy kellemes élményeket társítva egy-egy feladathoz, pozitívabb attitűdöt alakítunk ki a résztvevőkben a munkavégzés iránt.

Az activity és egyéb más, akár televíziós, show-műsorokból merítve olyan közösségi játékra invitáljuk a résztvevőket, amelyben kreativitásukat, improvizációs készségeiket, együttműködésüket tehetik próbára.

Mi sem lehetne testre szabottabb annál, hogy szakembereink egy személyes konzultáció során, előre összeállított kérdések mentén haladva szerzik meg azokat az információkat, amelyeknek a birtokában egy egyéni játék tematikát hoznak létre a szervezeti kultúra elemeire, és a feladatokra alapozva.

Aktuális

További információ:

info@vistaverde.hu

+36 70 321 18 69

Rólunk mondták:

Táskai-Lenkei Margaréta, HR üzleti partner

“Személyzetfejlesztés területén megszerzett 16 éves szakmai tapasztalatom ideje alatt a magyarországi tréningpiac számos szereplőjét megrendelőként és résztvevőként is megismerhettem. A Vista Verde által szervezett mediációs képzés dr. Juhász Éva vezetésével professzionális színvonalú, megkockáztatom, világszinten is megállja a helyét. Nem csak azok számára ad lehetőséget személyes készségeik fejlesztésére és magas szintű szakmai tudást elsajátítására akik valóban mediátorként kívánják folytatni a pályafutásukat, hanem azok számára is kézzel fogható eszközrendszert és szemléletet ad, akik más szakmákban emberekkel foglalkoznak akár szakértőként, akár vezetőként. A Vista Verde nagyszerű környezettel és szervezéssel tette fel az i-re a pontot. Szívből köszönöm!”

 

Események