Élmény alapú csoportfejlesztés

Milyen szolgáltatást keresel?

DREAMTEAM BUILDING

EZÉRT ÉRDEMES!

A Vista Verde csapata abban segít, hogy játékos feladatain és gyakorlatain keresztül olyan csapatszellemet kovácsoljon, amely létrehozza azt a csoporttöbbletet, ahol

“az egész több, mint a részek összessége”
– idézve a Gestalt pszichológia hitvallását.

A csoportszellem fejlesztésére olyan eszközöket kínálunk, amelyek erősítik a csoport identitását, a közös célkitűzést, az akcióterv kialakítását, a csoportszerepek megerősítését, a gyakorlatokon keresztül ismereteket nyújtanak a csoportdinamika alapjairól, támogatják az elfogadás elmélyítését, a feladatok hatékony delegálását, az erősségek kiemelését, és természetesen a csoporttagok alaposabb megismerését.

MIBEN MÁS EZ A CSAPATÉPÍTÉS?

A csapatépítést minden esetben előzetes konzultáció előzi meg, a programot a cégprofilra és az aktuális csoport sajátosságaira szabjuk, a megrendelő kívánsága szerint! A gyakorlatok 4 főtől több száz főig bármilyen csoportra és tematikára adaptálhatóak.

Játékos feladatainkon keresztül a hétköznapokon felbukkanó problémákra keresünk megoldást úgy, hogy közben fejlesztjük a csapat kohézióját és problémamegodó-készségét. Hogy ez miért jó? A résztvevők “életszagú” problémákkal szembesülnek, amelyekhez pozitív érzéseket csatolnak (kötetlen játék-hangulat, sok nevetés, biztonságos közeg), ezáltal a tanultakat jól hasznosíthatják a hétköznapokban.

Miért érdemes csapatépítő tréningen részt venni?

A csoportban:

 • biztonságosabban érezzük magunkat,
 • körülvesz egy támogató közeg,
 • könnyebb elköteleződni a közösen kialakított normák iránt,
 • a csoporttagok tükröznek minket (megerősíthetik egyes viselkedéseinket, vagy épp leépíthetik azokat), ezáltal is tágítva az önismeretet,
 • a csoportnak identitásformáló ereje van,
 • erősíti és kiszolgálja a valahová tartozás szükségletét, és a saját fontosságunk tudatát,
 • a csoportban végzett tevékenységek jobban rögzülnek,
 • az elhatározások hosszabb ideig élnek.
 • tükröt mutatunk arra vonatkozóan, mennyivel élvezetesebb így a közös munka, és hogy mennyivel növelhető ezáltal a teljesítmény is.

A kulcs a hatékony közös munka megélése, a siker érzése és a játékos feladatokba történő bevonódás. Ezen elemek segítik leküzdeni a stresszfaktorokat, oldják a hangulatot és fejlesztik a motivációt.

AMIBEN SEGÍTÜNK

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

 1. opció: Vista Verde Oktatási Központ iroda: 1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.
 2. opció: igény szerint egy előre megbeszélt, kihelyezett helyszínen

Időpont: egyéni egyeztetést követően

A csapatépítés nyelve: magyar vagy angol

A PROGRAM DÍJA

Kérjük töltsd ki az árajánlatkérő űrlapunkat! Az árajánlat elkészítése díj- és kötelezettség mentes!


Űrlap

CHOCOLATE & WINE CASINO

Hamarosan!

Aktuális

Mediáció itthon, avagy mit mutat a mérleg nyelve?

A fejlődő civilizáció sajátosságaiból kifolyólag a mediátor közbenjárásáért kiáltó esetek száma egyre inkább növekszik. A mediáció iránti igény tehát egyre nő, a szakemberek száma viszont még korántsem zárkózott fel a jelentkező igényekhez képest. Szükség van a...

A SZAKMAI CSAPAT

“Hiszünk az élmények fejlesztő hatásában és a tudatos játék erejében. Csapatunkban animátorok, trénerek és pszichológusok működnek együtt. Valljuk, hogy a szórakozás nem csak öncélú tevékenység lehet, hanem tanulási felület is.”

További információ:

info@vistaverde.hu

+36 70 321 18 69

TOVÁBBI KÉPZÉSEK

Hírlevél

Legyél naprakész! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként tájékozódj aktuálisan induló programjainkról, képzéseinkről! Ígérjük, nem fogunk feleslegesen zaklatni 🙂

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Vista Verde közelgő eseményei
Események Vista Verde közelgő eseményei