Pályázatok

A fejlődésért

Kiírásra kerültek a vállalati képzésekre fordítható VEKOP és GINOP pályázatok!

A Vista Verde Oktatási Központ partnerként biztosítja a pályázati folyamat lebonyolítását, és a képzések kivitelezését. Így plusz költség nem merül fel a pályázat benyújtásával kapcsolatban, viszont sikeres pályázat esetén 100%-ban térítésmentesen tartunk magas színvonalú vállalati képzéseket. Mivel vállalati oldalról költségek nem merülnek fel, így veszteség és kockázat sem merül fel a pályázás során. Ha cégünk, és az általunk nyújtott szolgáltatások szimpatikusak vállalatuk szempontjából, a pályázati folyamat koordinálásával és kiváló szakembereink segítségével remek pályázati anyagot biztosítunk!

Ami a munkáltatót anyagilag terheli a pályázással kapcsolatban:

 • A pályázatíró díja és sikerdíja

Az alábbi képzéseket veheti igénybe nálunk:

 • Vezető képzés 
 • Kommunikáció képzés
 • Mediáció képzés
 • Life Coach képzés
 • Business Coach képzés

BŐVEBBEN A PÁLYÁZATRÓL

Kiírásra kerültek azok a pályázati lehetőségek, amelyekkel Budapesten, Pest megyében vagy a konvergencia régiókban, működő telephellyel rendelkező kis- és közép, illetve nagyvállalatok munkaerő fejlesztéséhez nyújtanak 100%-os támogatást.

A Budapesten, Pest megyében vagy a konvergencia régióban működő kis-és középvállalatok 3-50 millió forintot, a nagyvállalatok pedig minimum 10, maximum 100 millió forint közötti összegeket igényelhetnek.

Miért érdemes élni a lehetőséggel?

 • Mert a szervezetek HR stratégiájának alapvető része a belső képzések szervezése és lebonyolítása annak érdekében, hogy a piaci versenyben helyt álljanak és növelni tudják a teljesítményt és a munkavállalói elégedettséget.
 • A vállalati költségvetés keretei sokszor határt szabnak a szükséges képzéseknek, amik elengedhetetlenek a folyamatos fejlődés fenntartása érdekében.

További előnye a nyertes cégeknek, hogy a megvalósítás ideje során a képzésekben részt vevő munkaerő teljes bérét és járulékait, a kinevezett adminisztrátor és a projektmenedzsmentet ellátó szakember díját is fedezi a pályázati összeg.

Miért jó döntés a Vista Verde Oktatási Intézményét választani, mint partnert a fejlesztésben?

 • Támogatjuk a teljes pályázati folyamatot a pályázat benyújtásától egészen a megvalósításig és a lezárásig, átvállalva az adminisztratív terheket és a pályázat benyújtásához szükséges folyamatokat.
 • Mert kiváló trénerekkel, szakemberekkel dolgozunk, akik tudásuk folyamatos fejlesztésével adják át a legfrissebb ismereteket.
 • Szolgáltatásaink széles palettán mozognak. Megoldást kínálunk olyan magas színvonalú képzésekre, mint a Vezető képzésekre, Life Coach képzésre, Business Coach képzésre, Mediátor képzésre, Kommunikáció képzésre.
 • Nincs HR-es, vagy adminisztrátor? Segítünk! A kinevezett adminisztrátor díja szintén leírható a pályázati összegből.
 • Nincs pályázatíród? Segítünk! Remek szakemberekkel állunk kapcsolatban, így könnyedén segítünk a megfelelő pályázatíró kiválasztásában.

Gyakori kérdések

Van-e előfinanszírozás?

 • Igen, a megítélt támogatás 50 %-át előre biztosítja az állam a pályázó cégeknek.

A GINOP keretén belül a budapesti telephellyel/székhellyel rendelkező cégek is pályázhatnak, vagy csak a konvergencia régiókban lehet pályázni?

Pályázhatnak a pesti székhelyű cégek is a GINOP felhívásra, ha van a konvergencia régióban is telephelyük.
A megvalósítás helyszínének működő telephelynek/fiókteleptelepnek kell lennie, melynek igazolására szolgáló dokumentumok többek között:

 • iparűzési adó bevallás és fizetésigazolás,
 • engedélyköteles tevékenység esetén hatósági engedélyek megléte,
 • közüzemi számla (önmagában a rendelkezésre állási díj vagy alapdíj megfizetése nem elegendő). Amennyiben a támogatást igénylő bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe nem alkalmas a képzés megtartására, ennek okát szükséges bemutatni.

A tréningek megvalósításának helyszíne mennyire kötött, pl. Borsodi cég a Balatonnál tarthat-e tréninget?

 • Igen, a Balaton környékén is lehet tréninget tartani, de csak amennyiben a támogatást igénylő bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe nem alkalmas a képzés megtartására. Ennek okát igazolni kell.

Milyen hosszú a pályázatnak az átfutási ideje, megírástól a kifizetésig optimális esetben mennyi idő telik el?

 • A megírástól a kifizetésig legalább fél év eltelik.

Milyen dokumentumokat kell előállítani a pályázat megvalósításának igazolásához?

 • A szükséges dokumentumok a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 4. melléklet 1. pontjának 3. alpontja (Projekt megvalósításhoz közvetlenül kapcsolódó szolgáltatás) alatt találhatóak. A rendelet 6. mellékletében szerepelnek a dokumentumok ellenőrzési szempontjai.

Milyen feladatai vannak a pályázatírónak, a képző intézménynek és a megrendelőnek?

 • A pályázat megírása és az ehhez szükséges információk bekérését és rendszerezését a képző intézmény vállalja. Ezután a hiánypótlást, és a támogatási okirat kiállításig elvégzendő feladatokat is ellátja az Oktatási Intézmény.

Mikor nyerhető el a támogatás?

 • Ha a megrendelő eléri a minimális ponthatárt.

Aktuális

Változás vagy változtatás?

Nem mindegy! Egyik ugyanis előfeltétele a másiknak! Ha nem vagyunk képesek a szemléletmódbeli változásra, nem fogunk tudni változtatni sem!

SZAKMAI FELELŐS

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán

Ügyvezető Igazgató
+36 70 321 18 69
zkovacs@vistaverde.hu

“Fontos számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek személyesen is a képzések iránt érdeklődőkkel.” Bővebben »

További információ:

info@vistaverde.hu

+36 70 321 18 69

Rólunk mondták:

Czeiner Réka, résztvevő:

“Dr. Juhász Éva Anna és Kovács Piroska személyében kiváló szaktudással és remek előadókészséggel rendelkező szakembereket, egyúttal nagyon kedves, segítőkész embereket ismertem meg, ami az oktatási központ többi dolgozójáról is teljes mértékben elmondható!  Az átadott tudás magas szívonalú, kiválóan rendszerezett és összeszedett, szakmailag és a magánéletben is nagyon jól hasznosítható. Mindezeknek köszönhetően a foglalkozások remek hangulatban teltek, szinte túl gyorsan elteltek az órák, a napok, s minden nap úgy indultam haza, hogy bár ne lenne még vége a napnak!”

Események