Coach továbbképzés

A fejlődésből sosem elég

A COACH TOVÁBBKÉPZÉSRŐL

KINEK AJÁNLJUK A COACH TOVÁBBKÉPZÉST?

Egy napos továbbképzésünket kifejezettem már végzett Coachoknak, Coach hallgatóknak, a szakma szerelmeseinek, a fejlődni vágyóknak ajánljuk, azoknak, akik kíváncsiak a legújabb coaching eszközökre és frissíteni szeretnék a tudásukat.

Természetesen akkor is szeretettel várunk, ha még nem kezdtél el coach-olni, de úgy érzed, jólesne megint hasonló gondolkodású, lelkes és nyitott emberekkel tölteni a napot, vidáman, sok nevetéssel, gyakorlással, pörgősen, ahogy szoktuk.

És annak is örülünk, ha már javában coach-olsz és hozol kérdéseket, esettanulmányokat, megbeszélnivalókat! Ami a legfontosabb a számunkra, a nyitottság.

Milyen témákat érint a továbbképzés?

  • A már meglévő coach tudásodat még jobban elmélyítheted azonnal használható technikákkal, sok-sok gyakorlattal, visszajelzéssel!
  • Megismerheted a legújabb, legfrissebb coach eszközöket, melyekkel színesítheted meglévő tudásodat. Speciális téma: az évet lezáró és új évet kezdő üléseket támogató eszközök. (Célkitűzés, tervezés, leltározás, döntéshozatal, kártya használat)
  • Lehetőséget biztosítunk a számodra, hogy saját dilemmát, esetet behozhass a képzésre és azt Action Learning/Team coaching formájában átbeszélhessük.
  • Elakadások a napi munkában: csoportos esetfeldolgozás.
  • Biztonságos, titoktartó közegben gyakorolhatsz, kérhetsz és kaphatsz visszajelzést, hogy még jobb legyél abban, amit csinálsz.

Ki a Coach Továbbképzés trénere?

Veres Paula, a Coach továbbképzés trénereVERES PAULA Business, Corporate Coach (LTC), vezetőfejlesztő, mentor, tréner
Tapasztalat: 6000 órányi coacholás
Szakterület: vezetői fejlesztés, vezetői kompetenciák Veres Paula vagyok, akkreditált coach.

6000 óra coaching ülés gyakorlatom van business, corporate, life témákban. 15 éves pénzügyi szektorban megélt tapasztalattal rendelkezem: multinacionális, és kkv környezetben vezetőként főleg az értékesítésben, projekt munkákban, szervezetfejlesztésben vettem részt. Sokat coacholok, és sokat coacholtatom magam. 7 éve foglalkozom szervezetek és vezetők fejlesztésével, specialitásom a vezetői coaching, a kompetenciák fejlesztése, mérhetően. Egyéni és team munkákban kísérem a hozzám fordulókat. Az elmúlt években közel 200 vezető tisztelt meg a bizalmával coaching folyamataink során. Tevékenykedem belső, és külső coachként, tapasztalatot szerezve ezzel szervezeti, és projekt coachingban, és vezető fejlesztésben egyaránt. Hitvallásom, hogy az egyén fejlődése pozitívan hat az üzleti eredményekre, és fenntartható szokások alakulhatnak ki a coaching folyamat során. Mindenkiben ott a tapasztalat, a tehetség, és a kiaknázatlan lehetőség: coachként ezt segítem mozgásba hozni.”

Időpont és helyszín

Időpont: A programok általában egy naposak, kb. 9:00-17:30-ig tartanak.
A csoportos programok kezdési időpontja a jelentkezések számától függ. Minimum létszám (7 fő) esetén indulnak, a kurzusok általában szombati napokon kerülnek megtartásra.

Budapesti helyszín: Vista Verde Oktatási Központ, 1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em, 51-es kapucsengő. A helyszín a résztvevők számának függvényében változhat!

A Coach továbbképzés díja

Legutóbbi ár: 25.000 Ft (Áfamentes)

A Vista Verde-nél végzett Coachoknak: 20.000 Ft (Áfamentes)

Írj nekünk

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

Vista Verde Oktatási Központ NAIH reg.száma: NAIH-94040/2016 és NAIH-94041/2016

Aktuális

Mediáció itthon, avagy mit mutat a mérleg nyelve?

A fejlődő civilizáció sajátosságaiból kifolyólag a mediátor közbenjárásáért kiáltó esetek száma egyre inkább növekszik. A mediáció iránti igény tehát egyre nő, a szakemberek száma viszont még korántsem zárkózott fel a jelentkező igényekhez képest. Szükség van a...

Hivatalos megnevezés: Coaching alapú Helyzetfüggő Kommunikáció

A képzési program nyilvántartásba vételi száma: E-000378/2014/D013

SZAKMAI FELELŐS

Hevesi Mónika

Hevesi Mónika

Vállalati kommunikáció szakértő
+36 30 281 48 56
monikahevesi@vistaverde.hu

„Minden sikeres Vezető mögött áll egy coach”. Én is ebben hiszek, és ezt tapasztaltam meg az üzleti életben is.” Bővebben »

További információ:

info@vistaverde.hu

+36 70 321 18 69

További képzések:

Hírlevél

Legyél naprakész! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként tájékozódj aktuálisan induló programjainkról, képzéseinkről! Ígérjük, nem fogunk feleslegesen zaklatni 🙂

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Vista Verde közelgő eseményei
Események Vista Verde közelgő eseményei