Business Coach képzés

Üzleti élet hatékonyabban!

Megújult Business Coach képzésünkről

Őszi Business Coach képzés

2018. november 24. – 2019. március 02.

Helyszín: VISTA VERDE OKTATÁSI KÖZPONT
1085 Budapest József krt. 37-39. 4. em. 28. (51-es kapucsengő).
A képzés részvételi díja: 610.000.- Ft/fő (Áfa: 0%, tárgyi adómentes)
Early Bird kedvezmény: 549.000.- Ft/fő (Áfa: 0%, tárgyi adómentes)
Early Bird határidő: 2018. november 05.

Érdeklődöm »

Business Coaching személyes konzultáció

Szeretnél többet megtudni az intézményről, a képzésről, a trénerekről és a tematikáról? Egyeztess időpontot velünk egy személyes konzultációra a Vista Verde irodájában, ahol már most felteheted a számodra fontos kérdéseket!

Jelentkezés »
A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

Mit csinál egy business coach?

A business coach a coaching folyamat kezdetén segít az ügyfelének, hogy pontosítsa céljait, és ismerje fel a célja elérését gátló nehézségeket. Miután tisztában vannak a problémával, a coach segít, hogy az ügyfele rájöjjön, mit kell tennie a továbbiakban, és min kell feltétlenül változtatnia ahhoz, hogy egyenesebben lépkedhessen a célja fele. Ezt megerősítik az ezután következő visszajelzések a coachtól, amelyek segítik az ügyfelet a kijelölt térben mozogni, és a céljáért küzdeni.
A Business Coach cégvezetőket, az üzleti világban dolgozó embereket ösztönöz arra, hogy sikeres vállalkozást vezethessenek, és sikeresek lehessenek a munkájukban. Segít, hogy az ügyfél minden potenciálját felfedezhesse, vezetői kompetenciái tovább erősödjenek, és a későbbiekben, felhasználva ezeket az erősségeket, kiálljon magáért, és használva önbizalmát, előrehaladjon az üzleti világban.

Ezért érdemes!

Célunk olyan Business Coachok képzése, akik hatékony segítséget tudnak nyújtani az üzleti élet szereplőinek. A coach feladata, hogy a kliens dilemmáját feltárja, pontosan definiálja a célját, és egy, a coachee(kliens) számára elfogadható, megvalósítható tervet dolgozzanak ki a megvalósításhoz. Tehát célunk az, hogy a nálunk végzett coach a képzésen tanult eszközöket magabiztosan, a szituációnak megfelelően kezelje, miután kiépítette a munkához szükséges bizalmi légkört, értse és használja az értő figyelem, aktív hallgatás és kérdezéstechnika módszertanát.

A képzés másik célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az ICF által definiált coaching alapelveit, módszereit, szemléletmódját, valamint az olyan probléma megoldási, konfliktuskezelési és változás-menedzsment ismereteket, melyek segítségével az üzleti életben nagyobb hatékonysággal érhetnek el komolyabb sikereket.
Célunk továbbá, hogy segítsük és támogassuk a nálunk végzett coach hallgatókat saját vállalkozásuk beindításában, az én márka építésében, hogy megtalálják a saját erősségeiknek megfelelő célcsoportot, sikeresen tudják használni az online és offline marketing eszközöket, hogy aztán kreativitásuknak, kitartásuknak köszönhetően felkészülten tudjanak elindulni a kitűzött céljuk felé.

Miben fejlesztjük a résztvevőket?

A coaching alapok elsajátításával fejlődik:

 • az önismeret,
 • az önreflexió,
 • a saját motivációs rendszer feltérképezése,
 • az asszertív kommunikáció,
 • a hatásos kérdezéstechnika,
 • az értő figyelem.

És azon túl, nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlati képzésre, mint például vállalati közegben való coach-olás, a business coaching elemeinek (pl. célkitűző háromszög-beszélgetés, shadow-coaching vagy etikus visszajelzés a megrendelő számára) gyakorlására.
A program során külön modulban oktatjuk a coach vállalkozás elindításához, az “én-márka”(self-branding) felépítéséhez szükséges tudnivalókat.

A képzés oktatói, trénerei

A Vista Verde a képzések magas színvonalának biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektet a szakmailag kiváló, tapasztalt oktatók megnyerésére, továbbá az Intézmény vezetése tudatosan törekszik arra, hogy csak a szükséges előfeltételekkel és referenciákkal rendelkező trénerekkel működjön együtt.
Trénereink a hazai coaching szakma elhivatott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező képviselői.
Az ICF nemzetközi coaching szervezet által minősített PCC és ACC Coach trénerek
Engedélyezett Business Coach képzésünk Coach-trénerei Magyarországon egyedülálló módon több, mint 10000 óra Couching tapasztalattal, garantálják a legjobb minőséget!


Veres PaulaVERES PAULA

Business, Corporate Coach (LTC), vezetőfejlesztő, mentor, tréner
„Veres Paula vagyok, akkreditált coach. Több, mint 6000 óra coaching ülés gyakorlatom van business, corporate, life témákban. 15 éves pénzügyi szektorban megélt tapasztalattal rendelkezem: multinacionális, és kkv környezetben vezetőként főleg az értékesítésben, projekt munkákban, szervezetfejlesztésben vettem részt. Sokat coacholok, és sokat coacholtatom magam. 7 éve foglalkozom szervezetek és vezetők fejlesztésével, specialitásom a vezetői coaching, a kompetenciák fejlesztése, mérhetően. Egyéni és team munkákban kísérem a hozzám fordulókat. Az elmúlt években közel 200 vezető tisztelt meg a bizalmával coaching folyamataink során. Tevékenykedem belső, és külső coachként, tapasztalatot szerezve ezzel szervezeti, és projekt coachingban, és vezető fejlesztésben egyaránt. Hitvallásom, hogy az egyén fejlődése pozitívan hat az üzleti eredményekre, és fenntartható szokások alakulhatnak ki a coaching folyamat során. Mindenkiben ott a tapasztalat, a tehetség, és a kiaknázatlan lehetőség: coachként ezt segítem mozgásba hozni.”


Novák ÁgnesNOVÁK ÁGNES

Vezető és Business senior Coach, csoportos coaching szakértő, Gordon és játszma tréner
Az International Coach Federation tagja és minősített coach-a, a Coachok Szakmai Szövetségének főtitkára, a Coach Szalon szakmai műhely vezetője
„20 éve vezetek különböző programokat vezetők számára, több mint 10.000 óra üzleti coaching és tréning tapasztalattal rendelkezem. Rendszerszemléletű és akció orientált szemléletmód mellett a munkám során a Gordon-féle asszertív kommunikáció és a Tranzakció elemzés eszköztárát, valamint az NLP felismeréseit használom, kiegészítve a Co-active, az Action learning és a Mindfulness szemlélet elemeivel. Közgazdász végzettséggel, marketing és projektmenedzserként, oktatási szakértőként, trénerként és tanácsadóként is dolgoztam. 15 éves multinacionális környezetben szerzett vezetői-, kis- és egyéni vállalkozói múlt van mögöttem. Mindezeken túl a három gyerekes szülőket érő kihívások is nap, mint nap megtalálnak. Nem szunnyadó kíváncsisággal szemlélem a világot magam körül és szenvedéllyel vetem bele magam mindenbe, amit fontosnak érzek.
Szakterületeim: motiváció és érzelmi intelligencia fejlesztése; személyre szabott kommunikáció; stressz és konfliktuskezelés; önirányítás, önérvényesítés erősítése; emberi játszmák, tranzakció elemzés.
Hitvallásom, hogy mindenkinek jár a támogatás, aki kész arra, hogy bármilyen változtatást elindítson az életében, legyen az egy apró hétköznapi dolog, vagy akár az egész életét befolyásoló döntés.”


Dózsa GergelyDÓZSA GERGELY

Vezető és Business senior Coach (LTC), Belbin akkreditált fejlesztő-szakértő, tréner
A Coachok Szakmai Szövetségének tagja és a Felügyelő Bizottság elnöke
„20 évet meghaladó vezetői és több ezer óra coaching és tréning tapasztalattal rendelkezem. Üzleti és vezető fejlesztő folyamataimat hatékonnyá, biztonságossá teszik sokrétű értékesítés/cégvezetői tapasztalataim (multinacionális, KKV, NGO stb.) rendszerszemléletű megközelítésmódom, kiemelkedő érdeklődésem az emberek és támogatásuk iránt, valamint lelkesedésem az önfejlesztés iránt. Tanári mellett gazdasági és menedzsment területen végeztem felsőfokú tanulmányokat. Fejlesztési eszközkészletemben a megoldás-orientált megközelítések mellett kiemelten használom a BELBIN vezetői csapatszerepekre alapuló, NLP-s, stb. eszközöket. Külön élvezem, hogy két fiamról való gondoskodásban coaching szemlélettel, hitelesen és örömmel tudok jelen lenni.
Szakterületeim: (vezetői) önismeret / kompetenciafejlesztés, delegálás, új/nehéz helyzetek kezelése, projektindítása, idő-hatékonyság-prioritásmenedzsment, célelérés.”

A képzés ütemezése és tematikája

A képzés ütemezése: 130+20 elméleti és gyakorlati képzés!

1. Blokk – A Business Coaching alapjai

 • Önismeret és önreflexió. A coach én-képe, érzelmi intelligencia. Pszichológiai eszközök a coaching folyamatban.
 • Business coaching alapok. A business coaching folyamat felépítése. Szereplők, felelősségek, nyitó beszélgetés. Kompetenciák a vezetői coachingban.
 • Jung-féle személyiségtipológiai rendszer. “Árnyék-Én” és projekció. Sémák és sztereotípiák. Tipikus munkahelyi játszmák.
 • Kommunikációs stílusok. Vezetői kommunikációs dilemmák, generációs különbségek. Tárgyalási alapismeretek, értő figyelem. Motivációelmélet és motivációs eszközök a coachingben.
 • Akvizíció és a célkitűző háromszög-beszélgetés, a célkitűzés gyakorlása. A coaching szerződés alapjai.
 • Kérdezéstechnika-elmélet: dilemma-elemzés, vezetői esettanulmány. Akvárium-coaching gyakorlat. Perspektívaváltás a coachingban.

2. Blokk – Business Coaching technikák, eszközök

 • Kérdezéstechnika-gyakorlat meghívott ügyfelekkel. Coaching-modellek. A coaching határterületei. Kártya, NLP, esetfeldolgozó módszerek, viselkedésgenetika.
 • Diagnosztikai rendszerek használata, tervezés, visszamérés. Selfmapping. 360 fokos felmérés. Coaching gyakorlat.
 • Specifikálódás az üzleti területeken. Tranzakció analízis a coachingban. A kiégés folyamata és kezelése. Bővített coaching eszköztár. 5 lépéses intervenciós modell.
 • Team coaching, Action Learning csoportok facilitálása. További coaching típusok és modellek (GROW-modell, 4D-modell, Co-active coaching, EQ coaching, stb.)
 • Self-branding. Az etikus coaching vállalkozás beindítása, működtetése. Vezetéselméleti tudástár fejlesztése. Coaching szemléletű vezetés.
 • Esetfeldolgozások, szerepgyakorlatok visszajelzéssel.

Miért a Vista Verde Business coaching képzése?

 • Engedélyezett felnőttképzési intézmény és képzési program
 • Az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) kompetenciái alapján készített képzési tematika
 • Piacképes szaktudás és módszertan
 • Széles elméleti és gyakorlati tudásanyag átadása
 • Több ezer óra coaching tapasztalattal rendelkező tréner csapat
 • Konzulensi támogatás és egyedülálló Mentor Coaching program
 • Nyomtatott és elektronikus jegyzetanyagok coaching eszközökkel, tesztekkel
 • Valódi és szimulált esetgyakorlatok
 • Tapasztalatcsere, képzés utáni programok, coaching esetmegbeszélések
 • Szakmai segítség az új vállalkozás elindításában

Mi az az EMCC-European Mentoring and Coaching Council

EMCC - European Mentoring and Coaching CouncilEMCC – (European Mentoring and Coaching Council)

Az “EMCC Magyarország” az Európai Mentoring és Coaching Szervezet Magyarországi Egyesülete, az EMCC magyarországi tagszervezete. AZ EMCC Európában a legnagyobb és legismertebb coach szervezet, 26 országban van jelen.

Az egyesület legfontosabb tulajdonsága, hogy befogadó. Kiket, miket is fogad be pontosan?

 • mindazokat, akik a coaching folyamatában érintettek: coachokat, mentorokat, vezetőket, HR-eseket, fejlesztőket, valamint a vezetéssel, szervezetfejlesztéssel és személyiségfejlesztéssel foglalkozó tudományok képviselőit
 • a különböző coaching és mentoring módszertanokat, megközelítésmódokat
 • a szolgáltatókat: coaching / mentoring cégeket, vállalkozókat

 Mi az EMCC célja?

Az egyesület célja a mentor és coach szakma nemzetközi színvonalú művelésének meg és elismertetése hazánkban, valamint  hogy – hasznosítva tagjainak széleskörű és sokrétű szaktudását -, meghatározó szerepet töltsön be a minõségi vezetési gyakorlat megvalósításában, az üzleti élet felsõvezetõinek fejlesztésében.

EMCC Magyarország weboldala:

http://emcchu.org/

EMCC weboldala:

http://emcchu.org/emcc/

Bemutató az EMCC egyéni Coach akkreditációjáról:

http://emcchu.org/wp-content/uploads/2015/10/EMCC_HU_KLUB_2016_FEBRUAR_AkkreditacioAZ_1.pdf

 

MIÉRT JÓ, HOGY A VISTA VERDE AZ EMCC TAGJA?

A Vista Verde Oktatási Központ az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja.

 Mit jelent ez?EMCC - European Mentoring and Coaching Council

A Vista Verde Oktatási Központ, megfelelve az EMCC által támasztott minőségi követelményeknek, coach képzéseire elindította nemzetközi akkreditációját is, melynek eredménye képpen 2018-ban már minden, Vista Verde-nél végzett coach hallgatónk Európai Minőségi Díjas (EQA), „Practitioner” nemzetközi szintű képzést igazoló Tanúsítványt kap.

 Hogyan épül fel a EQA minősített coach képzés?

Business és Life coach képzésünket az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze tematikánkat, 130+20 órában:

 • 130 óra elmélet/gyakorlat
 • 10 óra Konzultáció és Mentoring program
 • 10 óra egyéni online felkészülés

Milyen Tanúsítványt kapnak végzett Coach hallgatóink?

Végzett coach hallgatóink, akik részt vesznek a 130+20 órás coach képzésen és sikeres írásbeli és szóbeli vizsgát tesznek, egy sorszámozott, EMCC pecséttel ellátott, és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet által is jóváhagyott Tanúsítványt kapnak. Ez a Tanúsítvány azt is igazolja, hogy olyan végzett Coachok, akik professzionális Coach-ként hazai és nemzetközi szinten is tevékenykedhet a szakmában, és van lehetőségük további, EMCC egyéni minősítések megszerzésére is, mint pl. az Európai Egyéni Akkreditáció (EIA) minősítés, a Vista Verde Oktatási Központ közreműködésével.

Kinek ajánljuk a képzést?

Mindazoknak, akiket érdekel a coaching, és munkájuk, magánéletük során szívesen alkalmaznák a módszer technikáit, eszközeit, a képzés során elsajátított kompetenciákat.

Engedélyezett (korábban akkreditált) business coaching tréningünket elsősorban közép- és felsővezetőknek, HR-eseknek, trénereknek, pszichológusoknak, mediátoroknak ajánljuk, illetve mindazoknak, akik business coach-ként szeretnének megbízásokat vállalni, vagy vezetőként szeretnék elsajátítani és alkalmazni a business coaching szemléletét, készségeit, kompetenciáit.

A jelentkezés feltétele

Kitöltött és aláírt jelentkezési lap visszaküldésével erősítheti meg a részvételi szándékát. A jelentkezéshez minimum középfokú végzettség (érettségi) szükséges, melynek másolati példányát a jelentkezéshez csatolni kell (elektronikus formátum esetén JPG, vagy PDF). Képzésünk nyílt csoportos képzések, melyek a minimum létszám megléte esetén indulnak. A részvételi szándékokat a jelentkezések sorrendjében rögzítjük, maximum 15 főig tudunk csak jelentkezéseket fogadni.

A képzés időtartama és helyszíne

A Business Coach képzés időtartama: 120 óra helyett 130+20 órás képzés! 
Helyszín: 1085 Budapest, József krt. 37.-39. IV. em. 28. A helyszín a csoport létszámától függően változhat.

Küldd el érdeklődésed a képzéssel kapcsolatban és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

Ismerj meg minket személyesen! 

Nem vagy biztos benne, hogy a Business Coach képzést keresed? Szeretnél többet megtudni az intézményről, a képzésről, a trénerekről és a tematikáról? Egyeztess időpontot velünk egy személyes konzultációra a Vista Verde irodájában, ahol már most felteheted a számodra fontos kérdéseket!

Írj Nekünk

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

Vista Verde Oktatási Központ NAIH reg.száma: NAIH-94040/2016 és NAIH-94041/2016

Kapcsolódó képzéseink

Aktuális

Mediáció itthon, avagy mit mutat a mérleg nyelve?

A fejlődő civilizáció sajátosságaiból kifolyólag a mediátor közbenjárásáért kiáltó esetek száma egyre inkább növekszik. A mediáció iránti igény tehát egyre nő, a szakemberek száma viszont még korántsem zárkózott fel a jelentkező igényekhez képest. Szükség van a...

A képzés hivatalos megnevezése: Üzleti személyes fejlesztő coach tréning

A képzés engedélyeztetési száma: E-000378/2014/D018

Szakmai felelős

Hevesi Mónika

Hevesi Mónika

Vállalati kommunikáció szakértő
+36 30 281 48 56
monikahevesi@vistaverde.hu

„Minden sikeres Vezető mögött áll egy coach”. Én is ebben hiszek, és ezt tapasztaltam meg az üzleti életben is.”  Bővebben »

További információ:

info@vistaverde.hu

+36 70 321 18 69

További képzések:

Hírlevél

Legyél naprakész! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként tájékozódj aktuálisan induló programjainkról, képzéseinkről! Ígérjük, nem fogunk feleslegesen zaklatni 🙂

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Vista Verde közelgő eseményei
Események Vista Verde közelgő eseményei

Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. A Google és a Facebook sütikkel elemzi a honlap forgalmát, és szabja személyre a hirdetéseket. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás