Vállalati diagnosztikai eszközök

A vállalati diagnosztika jelentősége a szervezetfejlesztésben

Döntő többségünk orvoshoz fordul, ha betegség tüneteit észleli magán. Egy vállalat működése során is felüthetik a fejüket olyan nem kívánatos tünetek, mint a:

  • fluktuáció,
  • elégedetlenség,
  • rossz munkahelyi klíma,
  • csökkenő teljesítmény,
  • munkahelyi balesetek
  • növekvő hiányzási ráta

 

Egy fellépő tünet esetén kérhet szakszerű segítséget szervezetpszichológustól.

Ingyenes konzultációval kapcsolatban keressen minket!

„A szervezetfejlesztés első szakasza a diagnózis. A diagnózis célja, hogy feltárja a szervezeten belüli problémák gyökereit, és “receptet adjon”, azaz javaslatokat tegyen a megoldásukra.

Szoktuk mondani, hogy megérzéseink nem csalnak. Előérzeteinket a szoftveres felmérés eredménye cáfolhatja, vagy megerősítheti. A felmérések alapján készült profil megfelelő biztosíték egy döntés támogatásához, vagy elvetéséhez.

Ha a szervezetfejlesztési beavatkozás az alkalmazottak bevonásával történik (legyen szó kompetenciafejlesztésről vagy a struktúra/technológia változtatásáról), az növeli a szervezetfejlesztési project sikerességét.

Szervezetfejlesztésünkben ezért már a project első szakaszában, azaz a diagnózisban megtörténik a kollégák bevonása. Tájékoztatjuk őket a project céljáról, fontosságáról és az eljárás menetéről, garantálva, hogy a változtatás az ő érdekeiket szolgálja a szervezeti célok mellett.

Milyen szervezeti felmérést keresel?

Kérjen időpontot személyes konzultációra

Kérem adja meg elérhetőségét, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Mi a következő lépés?

Mi a következő lépés? Érdeklődöm!

A szervezeten belüli folyamatok feltárása komplex és hosszadalmas eljárás, amennyiben nem szűkítjük a fókuszt.

  • Ezért fontos, hogy a diagnosztikát előzetes személyes konzultáció előzze meg. Ennek során célzott kérdésekkel szűkítjük a fókuszt, hogy valóban azt mérjük fel a szoftver és szükség esetén további interjúk segítségével, amely rávilágít a probléma gyökerére.
  • Az információk alapján egy közösen elkészített akciótervre adunk ajánlatot.
  • A diagnózist követően elkészítünk egy szervezeti profilt, amelyet személyesen prezentálunk a megbízók részére.
  • A diagnózis eredményeképp adunk fejlesztési javaslatokat, amelyeknek megvalósításában vállalunk külső tanácsadói szerepet.

Kérjen időpontot személyes konzultációra

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

Vista Verde Oktatási Központ NAIH reg.száma: NAIH-94040/2016 és NAIH-94041/2016

Aktuális

Mediáció itthon, avagy mit mutat a mérleg nyelve?

A fejlődő civilizáció sajátosságaiból kifolyólag a mediátor közbenjárásáért kiáltó esetek száma egyre inkább növekszik. A mediáció iránti igény tehát egyre nő, a szakemberek száma viszont még korántsem zárkózott fel a jelentkező igényekhez képest. Szükség van a...

SZAKMAI FELELŐS

Hevesi Lia

Hevesi Lia

Munka – és szervezetpszichológus
+36 20 330 71 75
liahevesi@vistaverde.hu

“Liát egy nagyon értékes kurkumához tudnám hasonlítani, melyből elég egy aprócska darabka és rögtön megízesíti és megszínesíti a teljes ételt”
Bővebben »

További információ:

info@vistaverde.hu

+36 70 321 18 69

Rólunk mondták:

Czeiner Réka, résztvevő

“Dr. Juhász Éva Anna és Kovács Piroska személyében kiváló szaktudással és remek előadókészséggel rendelkező szakembereket, egyúttal nagyon kedves, segítőkész embereket ismertem meg, ami az oktatási központ többi dolgozójáról is teljes mértékben elmondható!  Az átadott tudás magas szívonalú, kiválóan rendszerezett és összeszedett, szakmailag és a magánéletben is nagyon jól hasznosítható. Mindezeknek köszönhetően a foglalkozások remek hangulatban teltek, szinte túl gyorsan elteltek az órák, a napok, s minden nap úgy indultam haza, hogy bár ne lenne még vége a napnak!”

Vista Verde közelgő eseményei
Események Vista Verde közelgő eseményei